Happy New Year <3

Om 4 h och 30 min är det nytt år :D År 2009. Men vet inte hur lång tid det är kvar efter jag har skrivit klart det här inlägget. Det här året har verkligen gått fort och det har hänt mycket. Några saker kan jag ta upp. Min lilla söta kusin Albin föddes, Jag fick min bby <3 och många nya vänner. Jag har blivit kompis med Jonas igen ,vi har inte snackat sen jag gick på judo. Som sagt , mycket har hänt. Jag hoppas att alla har haft ett bra år . Jag kan välan säga att mitt år har varit sådär , men mycket roligt har hänt . Vissa tråkiga saker också. Så jag säger bara till er nu , Gott Nytt År! Nu lägger vi det gamla året bakom oss och börjar på ett nytt år , ett nytt äventyr . Pussar (K) / Linh


Gott nytt år !


31 December

Hejsan alla :) Idag har jag inte gjort så mycket. Bara varit hemma och slöat. Just nu har vi gäster. Igår kollade vi ju på *Australia* . Det är en uttav de bästa filmerna jag sett på länge. Den kan jag säga att ni bara måste se. Nu sitter jag bara här och vääntaar på att den nya året ska komma. Puss på er ! (K)

Hihi

Hejsan allihop. Idag har jag shoppat i Avesta med Cissi , mamma och Xuan. Jag köpte en två koftor, present till bby och halsband. Nu sitter jag här med Cissi och kl.19.30 ska vi iväg till Avesta igen . Då ska vi kolla på bio, *Australia*. Den verkar jättebra :) Den är nästan tre timmar lång ^^ Aja , har inte så mycket mer att skriva om nu. Ha det bäst ,

Pussar(K)



Rommedag

Idag var jag i Romme med pappa,Cecilia,Mathias och Roger. Det var kul :) Vi åkte de nya backarna på snöberget. I morgon ska jag inte göra så mycket tror jag. Bara vara med Cicci :) På Tisdag tror jag att vi ska till Romme igen.

Ha det bra ;) Pussar(K)


Ps! Min mobil är på lagning igen och kommer vara det i ca fyra veckor så ni kommer inte kunna få tag i mig.

Juullovet (:

Idag har jag och Cicci bara varit hemma och kollat på film och degat. I morgon ska vi till Romme och åka skidor :) Jiippie, det är roligt :) Det ska bli roligt att åka på de nya backarna på Snöberget. Jag får se om jag kommer orka blogga i morgon. Ha en trevlig kväll . Pussar(K)

Hejs svejs

Tjenare :) Min jul har varit helt perfekt. Jag var i Falun och firade jul med min släkt :) I julklapp fick jag pengar, Björn Borg trosor, ABBA singstar,Sex and the city movie och smink. Jag fick också en julklapp tillsammans med mina tjejkusiner av min moster, en weekend i Stockholm med bio och resturangbesök :D Jippie! Var i Falun igår också , vumgicks med mina småkusiner och bakade pepparkakor. Vi var ute och gick på isen också. Där skrev jag och Cissi saker i snön. Bilder kommer senare :) Idag har jag shoppat i kupolen innan vi åkte hem till Norberg. Jag shoppade lite kläder och nya skor. Nyss har jag lärt Cissi spela Turkish March på piano :)  Nu sitter vi vid datan :)

Ha ett fortsatt trevligt jullov. Pussar (K)

Hejsan hoppsan

Hejsan allihop :) Igår var det myys :) Idag har jag julstädat och slappat. I morgon ska vi få besök av farmor,farfar och min farbror. Vi ska fira lite jul. Sedan på onsdag ska jag till Falun så ni kommer inte få höra så mycket av mig den här veckan. Vi får se om jag hinner blogga. Min syssling kommer hem till oss också så hon kommer vara här :P Hon får välan se på när jag bloggar någon dag :) Aja , nu ska jag inte sitta här och babbla något mer. Hare ett riktigt sköönt jullov! Pussar(K)

Juullov :)

Idag var det första dagen på hela jullovet. Idag har jag städat mitt rum och i huset..
Jag är rättså tråkig , för har inte gjort något annat .. :P
Ha ett fortsatt trevligt jullov .. Pussar(K)

Jullov :)

Idag var det en uttav de bästa dagarna i mitt liv. Jag åkte till Avesta med Emma A.N och kollade på Robin E , ni som vet har sett honom med i Idol 2008. Sedan julshoppade vi. Vi hade såå roligt , Emma haha du e såå bra :)   Jag fick inte så många bra bilder på Robin men Emma har mycket bättre kamera på mobilen så hon tog de korten. När vi skulle ställa oss för att få autografer så lät vi alla andra gå före för vi ville stå sist för då skulle vi hinna med att ta kort och så utan att bli stressade. När vi kom fram till slut allra sist av alla så fick vi våra autografer först fick Emma sin sen tog jag ett kort på henne och Robin. Sedan fick jag en autograf Robin ställde sig upp för att jag var den sista så frågade jag om jag fick ta kort med honom. Då fick jag det.  Sedan frågade jag om jag fick en kram , då sa han, självklart ! Så då fick jag en kram och alla bara stod och stirrade som om jag inte vore klok att jag frågade honom det.  Ni kommer få se lite bilder nedanför. Den här dagen var underbar Emma :)    Alla ni andra , ha ett riktigt skönt lov(: Puss(K)

Robin E <3

Jag och Robin :)



Robin E <3


Jaah Julfesten 2008

Förlåt för att jag inte har bloggat om julfesten. Jag var på julfest i går och det var roligt. Jag gick dit med Emma och Stina. Det roligaste med festen var när Ville dansade till Shakira :D Du är bäst Ville! Ni andra var också mycket braa :) My, Emelie, Julia, Lotta och Linn med flera . Linn L O Hade ju fått den bästa rollen :) (En korkek) haha det var riktigt roligt det. Jag hade en rolig dag med er tjejer också , Stina och Emma älskar er båda :)  ha de så bra alihopa . puss(K)




Jullov äntligen !

Idag fick vu jullov :) Det är riktigt skönt. Jag sjöng på avslutningen med Emelie och Viola. Vi fick mycket berömm efteråt, det var mycket roligt :)  Men nu har snön börjat smälta också , men jag hoppas att det finna kvar till jul :)



Heeejsaan :D

Hejsan allihop (: Idag är jag med Stina , vi ska kanske ut och äta senare , men just nu så är vi barnvakt åt hennes lillebror. Jag har fått många låtar idag också , från Johannes och från Chrille :D Shyssta de är :D Aja , imorgon är det tredje advent ! Snart jul :) Längtaar mycket. Puss på er alla (K) Ha en bra helg

Hello :D

Idag har jag lussat hela dagen med Lions (: Hade Lucia i kyrkan med niorna också , det gick mycket bra :) När jag kom hem städade jag  i mitt rum och gick ut med hunden.När jag skulle damsuga vardagsrummet ringde Stina och frågade om hon fick komma över. Nu sitter jag här vid datan med Stina och vi har roligt(:  Ha en trevlig Luciahelg allihopa .. Puss(K)

Hejsan alla kottar

Tjenare hejsan alla ,,.. Jag är ju helt otrolig . Igår hann jag inte blogga. Var med Johanna och Stina efter skolan. Det var roligt (: pözz på er alla :D(K)

hejsan alla!

Jag är bara tvungen att lägga ut den här videon. Den är så grym. Min bror Mathias,Rasmus och John har gjort den. John har filmat :P.Puss på er alla (K)

Heejs

Heejsan allihop :D Idag har jag skrivit en uppsats i skolan på tre timmar , det var lite tröökigt .. men det gick bra ialafall. Efter skolan var jag med Stina och hennes lillebror xD Jag och Stina hade kuul , älskareej bäästa vän :D Och Johanna skulle spela innebandy match idag , hoppas det gick bra för dej gumman <3 Älskareej ocksåå bästavän :)Hare bra allesammans <3 Pussar(K)

Jaag (;




Olle :)

    Jaag ;)

Lucia time

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag hann inte.Igår var jag på läxläsning sen gick jag till kyrkan och övade med kören, jag va kvar där till klockan sju,då vi skulle ha Lucia uppvisning.
Johanna och Stina kom och kollade när jag sjöng, och när kören sjöng.. tack för att ni fanns där för mig <3
Det gick mycket bra och sjunga tros att jag var förkyld och hade ont i halsen,alla va riktigt duktiga. Ha en bra dag Pussar (K)

BBY

Du är min bästa vän och vi kan prata om allt ,
förlåt mej bby för alltining dumt som jag sagt ,
men på senaste tiden så har jag varit så arg,vet inte varför alls , men livet känns så kallt,
du är underbar och kommer jämt i min närhet,
hur kan ditt hjärta rymma så otroligt mycket kärlek,
du är den som skapat mina framtidsvisioner ,
bby , du är denfinaste på jorden.


Johanna och Stina ockå , ni har gjort mitt liv värt att leva. Samma gäller dej bby <3



Haaajjs :D

Hejsan alla glada, idag gjorde jag No-provet,teknik och kemi. Det gick riktigt bra. Nu har jag MVG i musik , det gick bra på uppspelet idag :D Tur dag idag dåda :) Men fick reda på att Chrille inte kan komma på min lucia imorgon, för han ska jobba :( det var dessvärre lite tråkigare. Idag har jag varit på genrep inför lucian , och det gick också bra. Efter det var jag med Johanna och Stina :D Lika roligt som vanligt med er tjejer <3 Ni är mitt allt. Skulle lära Johanna Viva La Vida , men det behövdes inte för du kunde det ju såå bra själv(:  Aja , hade en toppendag med er tjejer idag iallafall. Ett halvår kvar bara , vi tre klarar det tillsammans. Vi är starka och ingen kan skilja oss åt<3
Hoppas ni andra också har haft det en bra dag idag.Pözz på er (K)


Älskar er <3



Stinaa <3         Johanna <3

Jag är värdelös!

Asså förlåt för att jag inte skrev igåår , men det blev lite sent ^^
Aja , igår provade jag mina nya kläder som jag ska ha på julen,sen pluggade jag No och matte.Efter det övade jag på pianot.Kunde inte vara med min kära Stina idag , för jag e lite sjuk , (lr jätte) mådde inte så bra . Jag klippte mina byxor igår också , för de var sönder så stylade om dem lite ;) aja , ni får ha de så braa alla kottar :) pözz(K)


Jag i min klänning (Osminkad) :$







Min klänning <3     Mina avklippta byxor ^^

Ååh! Vill kunna

Jag lärde mej spela Viva La Vida på piano idag (: Fast bara ackorden .. Jag vill kunna spela lika bra som denna människa :) Bara att öva dådå :)Om man då någonsin kommer klara det :O haha ^^



Haha !..Vilket skämt!

Jag har inte mycket att göra så jag kommer skriva ner några skämt(; Om ni har lust så kan ni ju läsa dem om ni vill (:

Norrmän
Vet du hur många gånger en norrman skrattar när han hör en rolig historia?
-Nej.
-Tre gånger ; en gång när de hör historien,en gång när man förklarar historien och en gång när de fattar historien:D

Marve har flyttat till Sverige från Norge.En dag slog han vad med en svensk om vem som kunde berätta den mest roliga historien.
-Det var en gång en smart norrman... , började Marve.
-Stopp stopp stopp ! Du har redan vunnit , ropade svensken.
 
Norrmannen till sin fru:
-De sa att de skulle snöa på radion.
-Då bör du täcka över den då:D

Svensken til norrmannen:
-Vill du höra en Norgevits?
-Nej ,jag är norrman.
-Det gör ingenting , jak kan berätta den lååångsamt ;D

Andra historier
Vet du vad man kallar en elefant som har stoppat morötter i öronen?
-Nej.
-Man kan kalla den för vad man vill..För den hör endå ingenting ;D




Haha , de var väl rätt dåliga , men men .. De får duga xD

MVG Nästa ...

Hejsan alla kottar (:
Är på riktigt bra humör idag , trots min svååra förkylning.Jag hoppas den kommer gå över till nästa vecka,när det är lucia.Idag ska jag plugga inför No-provet och min uppspelning på måndag.Jag hoppas att det kommer gå bra.Om det går bra på min uppspelning så har jag då MVG i musik , vilket är mycket viktigt för mej , så .. önska mej lycka till(:
Sedan är det ``stjärnor på is``som man definitivt INTE får missa :)Har knappt sovit någonting i natt för att jag har varit så täpt i näsan. Men jag är rättså pigg och kry ändå^^ Idag ska jag då ta hand om min hund också , som inte heller har mått så väldans bra. Han har spytt hela natten så mamma och pappa har fått varit uppe med honom. Endå tycker jag det är lite orättvist att mamma och pappa får åka till V-ås med min lillebror och kolla på hans innebandymatch  , jag skulle också ha velat följa med. Ni vet nog varför.. Nej nej inte för matchen , men det är i och försig också kul att kolla på, men jag ville shoppa^^Aja , det är bättre att vara hemma iallafall, men hade tråkigt för en stund sedan och provade min gamla judodräkt xD Den passar fortfarande.Jag har tänkt på länge att jag skulle vilja börja på judo igen , men jag vill ha någon som kan börja med mej.Aja , vi får välan se hur det blir med den saken. Nu chattar jag Med Minkken .. Han e riktigt schysst ^^ och göllig ;)Imorgon ska jag vara med Stina igen :D kommer bli såå kul.Längtaar.
Hoppas ni får en bra lördag (: Pussar från mig(K)ps! Nu fick du som du ville Minkken ;) haha Pözz på dej (K)

Jaag haha (;  

Dagens outfit.. hehe skojjar bara ;)  jag med min judodräkt^^

Äntligen fredag :D

Hejsan allihop(: Förlåt för att jag inte skriver förren nu , men igår blev det lite sent.
Jag gjorde fysikprovet och det gick bra(: Sedan efter skolan så gick jag på den näst sista luciaövningen.Vilket inte gick så bra,för jag är fortfarande jätteförkyld och kan inte sjunga.Men efter kören blev det bättre (; Jag åkte över till Fagersta...  Jag hade en toppenkväll :) Älskar dej så himla mkt<3

Undeerbaar<3

Jag gillar dej så jävla mkt<3 Hoppas du vet det.Den där kvällen var underbaar(: Jag kommer aldrig glömma de orden du viskade i mitt öra<3

Decembernatt-Peter Jöback






Hejsan allihopa! Var bara tvungen att lägga upp den här musikvideon för att jag verkligen älskar den här låten :D

Kul med Stina och Mamma Mia

Hejsan alla kottar (: Idag hade vi So-prov och det gick väldigt bra! Efter skolan var jag med Stina eftersom det inte var någon luciaövning med kören idag. Jag och Stina kollade på Mama Mia (våran favoritfilm) och vi åt godis. Efter Mama Mia så gick vi till Stinas nya lägenhet med hennes lillebror. Hon ska snart flytta till en större lägenhet :D Nu bloggar jag. Vi har alltid roligt du och jag , kommer du ihåg på franskan idag? Mattias sa att du kunde sätta dej vart du ville och då sa jag sätt dej här,sätt dej här och slog med händerna på mitt knä.Då satte du dej där ;) sen sa Mattias, jag menar på en stol :D hahaha de va kuul (: Jag har haft en bra dag idag hoppas ni också har haft en bra dag pussar(K)

   




             Goodis(:                                           Mamma 
           Mee (; Ha en bra kväll !

Välkommen till min nya blogg (:

Hejsan (; Välkommen till min nya blogg.
Här kommer ni få veta lite granna om min vardag. Jag hoppas ni kommer gilla läsa min blogg och kommer gilla det jag skriver om.Puss på er (K)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0